Splošni pogoji uporabe spletne strani www.nationalgeographic.si

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na spletnih straneh www.nationalgeographic.si, so last Založbe Rokus Klett, d.o.o. ali objavljene z dovoljenjem Društva National Geographic Society. Brez pisnega dovoljenja jih je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Vse pravice so pridržane.

Založba Rokus Klett, d.o.o. se bo na vse načine trudila, da zagotovi najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar Založba Rokus Klett, d.o.o. ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Niti Založba Rokus Klett, d.o.o. niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Povezave, dostopne na spletnih straneh www.nationalgeographic.si, so postavljene zato, da obiskovalcem olajšajo uporabo strani. Založba Rokus KLett, d.o.o. pa ne odgovarja za vsebino povezav. Vse povezave uporabljate na svojo lastno odgovornost. Založba Rokus Klett, d.o.o. ne jamči točnosti, popolnosti ali varnosti podatkov na spletnih straneh, dostopnih po internetu.

V primeru, da nam na strani www.nationalgeographic.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov in na njegovi podlagi izdanimi predpisi.

 

Seznam piškotkov

Ime piškotka Namen Čas piškotka Podjetje
PHPSESSID identifikacija seje ob zaprtju brskalnika Creatim RP
_utma statistika ogledov spletne strani  2 leti  Google Analytics
_utmb statistika ogledov spletne strani  30 minut Google Analytics
_utmc statistika ogledov spletne strani  ob zaprtju brskalnika Google Analytics
_utmz statistika ogledov spletne strani  6 mesecev Google Analytics

 

O piškotkihStran je bila natisnjena s spletnega portala National Geographic Slovenija www.national-geographic.si.
© 2005 - 2010 National Geographic Slovenija. Vse pravice pridržane.